Palcinja

За нас

За Омега Рисрч

Основана во 2014 година, нашата компанија е една од ретките компании во Европа што произведува сертифицирана козметика „RAW“

Сертифицирана органска козметика

Нашите производи содржат само материјали што имаат декларирано органско потекло и се заверени од Soil Здружение.

Иновативен стартап за 2019 година

Омега Рисрч во 2019 година го доби признанието Иновативен стартап на годината.

Фонд за иновации

Органската линија за бебешка нега е поддржана од фонд за иновации и развој како исклучителна иновација во полето на органската козметика.