Palcinja

Сертификати за производи

Почит кон животните

Ние не ги тестираме нашите производи на животни, исто така, кои не користиме материјали од добавувачи кои тестираат на животни.

Веган

Нашите производи се изработени од материјали од не животинско потекло.

Органски

Нашите производи содржат само материјали што имаат декларирано органско потекло и се заверени од Soil Здружение.