Palcinja

Бенефити

Бенефити

* 100% органски и природен крем
* Хипоалергенски
* Не содржи токсини
* Без конзерванси
* Го намалува црвенилото
* Го намалува намалува воспалението
* Заштитува од бактериски инфекции
* Ја негува детската кожа
* Заштитува и се грижи за пределот околу пелените